torstai 20. heinäkuuta 2017

Järkytä avoimuudella -kirja on nyt myynnissä

 
Ensimmäinen kirjani, Alma Talentin kustantama Järkytä avoimuudella, julkaistiin 26.5.2017. Kustantaja esittelee kirjaa verkkosivuillaan seuraavasti:
Rohkean henkilöstöjohtamisen ja avoimen yrityskulttuurin sanansaattaja, työelämäaktivisti Aki Ahlroth pistää kirjassaan työelämän tabut halki, poikki ja pinoon. Sanojaan säästämättä ja järkyttävän avoimesti hän ruotii työelämään pesiytyneitä ”itsestäänselvyyksiä”, joita ei kuitenkaan noudateta. Ahlrothin tavoitteena on ismeistä vapaan, ihmistä arvostan ja luottamusta synnyttävän (henkilöstö)johtamisen saattaminen mahdollisimman monen ulottuville. Kantavat teemat ovat rohkeus, intohimo, läpinäkyvyys ja uteliaisuus. 
Osta kirja verkkokaupasta:
 Osta kirja kivijalkaliikkeestä:
Lehdistötiedote:
Arvostelut:
Lukijoiden kommentteja:
Loistavaa settiä, joka pitää käännättää myös kolmannelle kotimaiselle, mikä tulee olemaan erittäin vaikea uralla, koska Akin kielenkäyttö on niin nasevaa ja kielellistä ilotulitusta. (Atro Tossavainen)
 

Jos koko kirjan [läpi] nyökyttelee päätään niin, että kirjan lopussa on saanut niskansa kipeäksi, voidaan varmaan sanoa, että kirja oli hyvä. (Anne Korte)
Kirja tekee juuri HRD-tehtäviin siirtymässä olevalle ex-konsultille osin kipeää, mutta naulan kannassa ollaan. Jopa siinä määrin, että teksti voisi olla alitajuntani tuottamaa. (Ilari Lipsonen)
Ei varsinaisesti kevyttä kesälukemista mutta erinomainen valinta lomalukemiseksi kuitenkin! Välillä nauran ääneen ja välillä posket punoittaen tunnistan itseni kirjan riveiltä. (Suvi-Juulia Ragnell)
Hauska eikä paskantärkeä, inhimillinen, oppiva. Suosittelen. (Arja Kyyny)
Helposti luettavaa ja mutkatonta ilman kikkailua. (Juha Frantsi)
Perustiedot kirjasta:
    • Sidosasu: sidottu
    • ISBN: 978-952-14-2922-4
    • Sivumäärä: 295
    • Julkaisuvuosi 2017
    • Kustantaja: Alma Talent